Stylingadvies

Stap binnen in een wereld waar jouw huis transformeert tot een oase van stijl en gezelligheid. Herken je dat jaloerse gevoel bij een prachtig ingerichte woning? Wij begrijpen het en bij Horse Home Decoration maken we het mogelijk om die droom ook voor jou te realiseren.

Met ons advies op maat en onze creativiteit gaan we samen met jou aan de slag. Sfeervolle inrichtingen ontstaan door onze nieuwe decoratieve items te combineren met jouw geliefde bestaande artikelen. Jouw wensen zijn onze leidraad, en je kunt zelf aangeven welke artikelen we voor je meebrengen.

Geen financiële verrassingen! Je betaalt alleen voor de zorgvuldig gekozen artikelen in de webshop zodra de inrichting voltooid is. Ons uurtarief van slechts €30,- garandeert een betaalbare transformatie van jouw leefruimte.

Laat kleur en verlichting spreken met ons advies, en we reiken je zelfs de helpende hand in het kiezen van de perfecte tinten. En maak je geen zorgen over reiskosten – we berekenen slechts €0,20 per kilometer.

Verander jouw huis in een home waar stijl en gezelligheid samenkomen. Neem de eerste stap naar jouw droominrichting en laat ons jouw huis omtoveren tot een waar thuis.

Bedrijfsgeschenken

voor bedrijven sta ik klaar om mee te denken over leuke bedrijfsgeschenken voor klantrelaties of werknemers!

Advies op maat

zoekt u meerdere meubels of decoratie? Dan kunnen wij u helpen met samenstellen en dit voor u bestellen.

Private shopping

als u alleen of gezellig met een groepje wilt komen shoppen op afspraak!

0

Your Product Winkelwagen

The Cart is Empty
No Product in the Cart!